Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
martes, marzo 13, 2007
Un nou compromís amb el Municipalisme
Aquest cap de setmana a la III Convenció Municipal els socialistes catalans hem perfilat els que seran els principals compromisos polítics pels propers quatre anys de gestió.

La convenció ha estat un èxit de participació amb més de 1000 companys i companyes inscrits de tots els territoris de Catalunya. El volum d’aportacions a través de les esmenes que s’han realitzat també ha estat satisfactori, al voltant d’unes vuit centes, la majoria de les quals, han estat assumides per la ponència i formaran part del Manifest Electoral definitiu que els socialistes presentarem enfront els ciutadans, com els principals compromisos polítics a la propera convocatòria d’Eleccions Municipals pel 27 de maig. Els companys i companyes de l’agrupació sud hem participat activament i les esmenes que vam presentar han estat en la majoria acceptades per la ponència.

L’emplaçament on s’ha portat a terme la convenció ha estat també un símbol de com una ciutat com L’Hospitalet pot arribar a canviar i a progressar amb ambició i voluntat política, però no només en aquest sentit, estrictament de potenciació de l’activitat socioeconòmica si no també, com se sap, de les millores que la nostra ciutat ha experimentat en els últims anys, gràcies a la bona gestió d’un equip de govern encapçalat per Celestino Corbacho. El nostre Alcalde i Primer Secretari del partit a L’Hospitalet ja ho va reflectir a la seva intervenció inaugural de la convenció. Els socialistes de L’Hospitalet ens podem sentir ben orgullosos de la feina feta a la ciutat.

La ciutat ha millorat substancialment en els seus barris, en l’augment de les polítiques socials, amb la creació de més escoles bressol, d’equipaments públics i de qualitat pels diferents barris, amb la construcció de nous polisportius, amb la rehabilitació del nostre patrimoni arquitectònic, l’ampliació de serveis per les persones dependents i per la gent gran, més suport a les famílies o la política d’habitatge protegit pels joves i famílies de rentes més baixes.

La celebració d’aquesta convenció dona el tret de sortida cap a un procés electoral que estarà marcat pels grans temes de preocupació de la ciutadania, com la seguretat, l’habitatge, la qualitat de l’ocupació, la conciliació de la vida familiar i laboral, el civisme i la convivència als barris o la integració dels immigrants entre d’altres. Són més de 700 llistes les que els socialistes presentem el proper 27 de maig amb la intenció de constituir la primera força política a Catalunya.

Però ara resta encara molta feina a fer, explicar les nostres propostes als ciutadans i defensar-nos també dels atacs de partits com el PP o CIU que mai han cregut de valent en la política municipal. No podem permetre que el debat de les idees es vegi ofuscat pel soroll de la mentida o l’insult, armes que darrerament són utilitzades de forma sistemàtica pels partits de la dreta, tant a Espanya, com a Catalunya. La millor manera de combatre els efectes d’aquesta estratègia és el treball, és el diàleg amb els ciutadans, és la participació de tots i totes a la campanya.

Salut
1 Comments:
Anonymous Anónimo said...
Hola, soy Eduardo vivo en Granada y siempre que visualizo los blogs de socialistas, la referencia de los catalanes es extraordinaria.

Yo soy de los que aprendí catalán en un curso de verano, mira, me dió por ahí, por aquello de acercar realidades nacionales distintas y creo que el socialismo de hoy está por buen camino..

Un saludo socialista