Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
martes, diciembre 12, 2006
L’Habitatge és una prioritat pel Govern de José Montilla.
L’habitatge és una de les principals prioritats del nou Govern de Catalunya i per demostra-ho, en la seva primera setmana de mandat, el president de la Generalitat ha signat un conveni en el que participen el Ministeri de Vivenda i en aquest cas, els ajuntaments de Barcelona, Manresa i Terrassa i que permetrà la rehabilitació d’habitatges i barris i la construcció de protecció oficial.

El compromís passa per invertir 68 milions d´euros en diverses actuacions en aquests tres municipis. Una altra prova de la prioritat absoluta que el President José Montilla vol donar a aquesta qüestió és que la llei de l’habitatge que va quedar pendent durant la passada legislatura sigui remesa d’immediat per la seva tramitació i aprovació al Parlament de Catalunya.

Montilla amb aquesta iniciativa vol donar continuïtat a un tema que ja va ser plantejat per l’anterior executiu., així mateix també Montilla s’ha compromès a promoure 50.000 habitatges protegides durant aquesta legislatura, a més d’instar a l’Incasol a promoure sòl per uns 150.000 habitatges en total.

Per tant, aquest és un gest més de la línia política del Govern de Montilla en una clara direcció d’acció social i en benefici de les persones.