Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
jueves, marzo 29, 2007
Els socialistes de L'Hospitalet al costat de Corbacho

L’acte de dimarts va ser la culminació d’un procés polític que ha protagonitzat el nostre partit durant aquests mesos. D’una banda els socialistes de L’Hospitalet vam presentar el nostre Manifest Electoral que ha estat un treball de diàleg i de conversa amb els ciutadans i amb els militants i simpatitzants del partit i que finalment ha establert les principals línies polítiques que orientaran la nostra acció de govern en els propers anys.

D’altra banda, el candidat també ha fet un procés de consultes amb el partit i els representants de les diferents agrupacions locals hem mantingut un diàleg obert entre tots i totes i amb el nostre candidat, per tal de configurà l’equip humà de persones, companys i companyes que finalment han constituït la candidatura dels socialistes de L’Hospitalet per les properes Eleccions Municipals del 27 de maig.

Totes dues qüestions van ser aprovades per unanimitat el en Consell de Federació del dilluns passat i crec sincerament que tot i que no sempre s’aconsegueix al cent per cent el que és vol si ha estat el reflex d’un exercici de maduresa política en general del nostre partit.

El grup de companys i companyes que ens representaran que representarem la fins ara, primera força política a L’Hospitalet, tindrem la oportunitat de participar activament com a candidats i candidates en la campanya electoral juntament amb el nostre candidat a Alcalde Celestino Corbacho i demostrarem el compromís dels socialistes amb la ciutat i amb la seva gent.

Ahir a l’acte, es podia detectar el gran recolzament ciutadà que té el nostre partit i molt especialment el nostre alcalde.

Aquest és un fet evident que ningú discuteix, malgrat l’incansable intent tant per part de CIU com per part del PP de només posar l’accent en els temes més complexes de gestionar com ara la immigració o la seguretat amb els que en fan demagògia i llancen una imatge que no es correspon amb la realitat.

Ni CIU ni el PP representen una veritable alternativa al projecte que els socialistes hem liderat des de que governem, sempre des de la renovació i la modernització dels nostres postulats en equilibri amb els nous temps i amb els nous reptes.

Els socialistes de L’Hospitalet volem que aquesta campanya la facin també els ciutadans i les ciutadanes, la gent que creu en el nostre projecte, en el nostre model de ciutat i ens ajudin a millorar-la, però també volem fer una campanya amb i per la gent que no sempre ens acompanya i que la seva aportació, la seva visó de la realitat i dels temes que més preocupen en general, es tant importat i decisiva com la de la resta.

Aquesta és la nostra força com a partit de la majoria.

Salut

1 Comments:
Anonymous Anónimo said...
les Municipals en són unes eleccions en les quals els socialistes ens podem apropar més a la gent i a la realitat social que avui es viu. Ara és el moment de ser valents i encarar els reptes amb solucions imaginatives, però des del rigor i la responsabilitat que mereixen.

Una salutació