Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
viernes, marzo 07, 2008
Plens d'Il·lusió i d'entusiasme per la victòria
El cert és que ahir al Sant Jordi tothom va bibrar amb Zapatero, amb Felipe i es van emocionar també amb la companya Carme Chacón que ha fet una bona campanya. Però a mi el que em va deixar més tranquil va ser el nostre Primer Secretari del partit i President de la Generalitat Josep Montilla, quan li va deixar clar a Zapatero que Catalunya defensarà amb fermesa el desplegament del nostre Estatut, guanyi qui guanyi. Crec que això és una demostració de seguretat i de responsabilitat i un missatge evident per les demés forces polítiques catalanes. El PSC defensarà els interessos de Catalunya davant del govern que surti, sigui del color que sigui.

D'altra banda, penso que també va ser molt important el missatge que Zapatero va llança al mitin quan deia allò de "Catalunya és la història de la pluralitat, del respecte, de la cultura, de la modernitat, i ha de donar el senyal més clar, ampli i majoritari, que igual que volem ser la vuitena potència econòmica mundial també volem ser potència mundial de la pau, la convivència i els drets humans” , crec sincerament que Zapatero ha entes perfectament la importància de que Catalunya esdevingui motor de canvi social i polític. I per aconseguir això i com és lògic Zapatero ahir al mitin va demanar una “àmplia participació de tots els catalans” diumenge que ve “perquè no existeixi ni una possibilitat de que el diumenge guanyi algú que diu que Joan Manuel Serrat és un untat, és una glòria per aquest país”.
I per acabar, recordar una frase de Felipe durant el mitin que jo crec que recull molt bé el significat d'aquest acte. Felipe va reclamar una majoria "immensa" per a Zapatero amb l'objectiu d'ajudar el PP a saber perdre".

Amics i amigues, companys i companyes, estic convençut que el diumenge 9 de març anireu tots i totes a votar pensant en clau de futur, pensante en el que és millor pels catalans i per les catalanes i pensant que si guanya Zapatero, Catalunya tornarà a ser motor de canvis.

Salut!