Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
lunes, febrero 25, 2008
La campanya ha començat
Després del gran míting que els socialistes catalans vam organitzar a la Farga de L’Hospitalet amb més de 10 mil persones, i de l’enganxada del primer cartell del dimecres, la ciutadania ha respòs favorablement durant aquests dies de taules de campanya als carrers de L’Hospitalet. Hem estat a Bellvitge, al Centre, a Sanfeliu i al barri de Sant Josep, aviat anirem al Gornal també. Us deixo algunes imatges per a que us feu una idea de com estar l’ambient.

Ens demanen el vot, ens animen per tornar a guanyar les eleccions i alguns ens foten canya perquè no deixem que torni la dreta del PP, tothom té ben assimila’t l’objectiu d’anar a votar massivament el dia 9 de març.
Fins i tot, hi ha gent, especialment els més joves que ens venen a donar un cop de mà en tant que voluntaris. I és que ja ho deia la nostra candidata del PSC, la companya Carme Chacón,la Catalunya optimista té més a guanyar amb Zapatero, és la que vol contribuir a construir entre tots i entre totes, un futur millor pels catalans i catalanes”.

Crec sincerament, en termes generals i després del debat Solbes-Pizarro que la gent ja comença a visualitzar les diferències, els valors que hi ha al darrera de les sigles. El PSOE i el PSC caminen junts en aquesta convocatòria, però això no vol dir que els socialistes catalans no en sabem defensar els interessos del poble català quan sigui necessari, tal i com ja ho ha demostrat el President Montilla en les darreres intervencions públiques. I és que de vegades ens hem de deixar de “romanços” i dir les coses clares, tal i com la gent les entén i en el fons vol que les diguem, i en aquesta qüestió Josep Montilla n’és un expert amb la seva paraula formal, rigorosa, directa i amb tot el respecte i la responsabilitat afegits en tant que President de la Generalitat de Catalunya.

El projecte polític de transformació social, d’inversió en clau de progrés i de reformes que els socialistes hem engegat en aquesta legislatura ha de poder continuar per a completar-se d’una banda i per a ampliar-se de l’altra. Esperem que durant els diversos debats que tindrem aquesta setmana el nostre candidat a la Presidència del Govern Espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero tingui la oportunitat de matitzar, perquè efectivament és visualitzin les diferències.
Salut.