Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
miércoles, enero 09, 2008
Els Reptes del 2008
Iniciem aquest any 2008 amb molta il·lusió i amb fites polítiques molt importants tant per a Catalunya com pel Govern d’Espanya.

A nivell local ahir vam poder sentir al Consell de Federació les paraules del nostre Primer Secretari del PSC de L’Hospitalet i Alcalde de la ciutat Celestino Corbacho quan llançava els dos conceptes sobre els quals hem de fer pivotar la nostra Acció de Govern a L’Hospitalet: Proximitat i Anticipació, en definitiva, estar al costat de la gent en el dia a dia, en els afers quotidians de la gestió institucional com ho hem fet sempre. Però els temps canvien i les necessitats són altres, i per tant ens hem d’adequar a noves formules per tal de resoldre aquestes noves necessitats. Tots plegats hem de treballar per anticipar-nos als problemes i intentar evitar-los i si més no, afrontar-los, buscant solucions, però sempre al costat de la gent. Aquesta serà una de les nostre prioritats.


Quan han passat gairebé vuit mesos de l’acció política al capdavant del govern municipal, ara tot just comencem a veure els primers fruits, i aquest 2008 ens té reservats nous projectes polítics per la nostra ciutat i dels que els ciutadans i ciutadanes de L’Hospitalet seran els principals beneficiats.


La transformació de la ciutat continuarà millorant els barris, equipant-los amb més recursos, obrint més espais de trobada, amb zones verdes d’oxigenació per garantir un perfecte equilibri i sostenibilitat, aprofundint en les relacions amb el teixit associatiu que és com ànima de l’activitat dinamitzadora de la ciutat a nivell cultural, esportiu o creatiu. La conciliació serà un altre eix de la nostra acció de govern, continuant la tasca de dotar amb més recursos a les famílies per tal de garantir una millor conciliació entre l’espai del treball i la vida familiar, molt important perquè la nostra societat avanci cap a un major benestar. De la mateixa manera que la convivència i el civisme estaran en l'agenda política del nostre Govern, un Equip de Govern compromés amb la nova realitat social que esdevé la nostra ciutat.


Les polítiques socials i de suport a diversos col·lectius, joves, gent gran, persones amb discapacitats, dones i famílies en general, serà un altre eix de gestió municipal molt important que durant aquest anys 2008 treballarem.


Pels socialistes de L’Hospitalet aquest any 2008 serà un any de treball constant i dedicat com sempre a la ciutat i a les persones que hi viuen i treballant i fan la seva vida en ella. Entre tots i totes com sempre ho podrem fer possible, amb diàleg, amb acord i amb l'autoexigència necessaria per superar-nos i avançar.