Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
martes, enero 15, 2008
Un balanç positiu de la gestió del President Zapatero
Aquesta legislatura ha estat bona per Catalunya, especialment pel que fa a l'autogovern, amb un nou impuls al reconeixement de la identitat nacional i amb l'ampliació de més competències.

Tal i com ho ha dit el propi Zapatero, aquesta ha estat una legislatura de "Canvis, Reformes i Progrés" que han contribuit de forma molt directe en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. Han estat 170 lleis aprovades i una gestió dels pressupostos de l´Estat que s´han tancat amb superàvit. Zapatero ha governat amb respecte i amb una forta estabilitat política i democràtica, malgrat els incesants intents per part dels conservadors d´intentar dividir la societat.

Crec sincerament que José Luis Rodríguez Zapatero ha estat difel a la seva paraula de governar amb talant dialogant i sensible a les noves necessitats i realitats socials, per tal de promoure una Espanya cohesionada a partir de la seva diversitat, sense deixar de banda, la nostra solidaritat envers altres països que han necessitat també la nostra ajuda.


Un dels aspectes més destacables de les iniciatives del seu govern ha estat la pujada del Salari Mínim Interprofessional a 600 euros, recordo que ens el vam trobar a 440, ara està en 600 i la proposta que s´ha estat valorant des del govern és fer-lo arribar als 800. Si els socialistes tenim la oportunitat de tornar a guanyar-nos la confiança dels ciutadans i ciutadanes, continuarem avançant en aquesta direcció, ampliant les reformes i treballant per millorar encara més el nostre Benestar.