Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
jueves, abril 24, 2008
Canvis en positiu per la ciutat de L'Hospitalet
En els darrers mesos s'han pdroduit importants canvis a la nostra ciutat. La normalitat en que s'ha produït el relleu al capdavant de l'alcaldia de L'Hospitalet ha estat un exemple de solvència política . La nostra companya de partit i de consistori Nuria Marín ha pres el relleu a l'Alcaldia, després que Celestino Corbacho assumís una nova responsabilitat com a Ministra de Treball i Immigració en el Govern de Zapatero.


I tot just després com era lògic s'han produit canvis en el cartipas que han facilitat l'entrada en el govern d'una altra companya de la nostra agrupació, la Verónica Rodríguez Campos, que pel més de juny segurament s'incorporarà al govern de la ciutat portant noves responsabilitats. Jo mateix he assumit també nomes competències, la gestió del Serveis Municipals que abans els portava el companya José Vicente Muñoz, i amb el seu nomenament com a nou Diputat al Congrès ha deixat el seu escò de regidor. La companya Mercè Perea també ha assumit noves conpetències a més de passar a ser Tinenta d'Alcaldessa, i portarà les responsabilitats d'Hisenda i de Pressuposts.Com veieu són canvis que situa a la nostra agrupació en una millor posició a dins de l'equip de gover, per la qual cosa ens sentim tots i totes molt satisfets.
Aquí podeu llegir el discurs de Núria Marín, a la seva presa de possesió, així com la intervenció de Mario Sanz, portaveu del Grup Municipal Socialista i les entrevistes que li van fer a la nova Alcaldessa a El Punt i La Vanguardia durant aquestes darreres setmanes.