Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
jueves, septiembre 20, 2007
I després de Festes, l'anàlisi.
Després d’una setmana intesa de festa Major a Bellvitge torno de nou a estar amb vosaltres.

Aquesta nova edició de les Festes de Bellvitge ha estat tot un èxit, em sento plenament satisfet en termes generals del desenvolupament de les mateixes, tot i que sempre hi ha algunes coses que cada any es poden millorar i així ho tindré en compte pel proper any.

Crec que tant la programació d’activitats com les diferents exposicions i mostres per part de les entitats del barri ha estat un bon reflex de la riquesa, el dinamisme, la creativitat i el compromís de la gent de Bellvitge.

Dir-vos que per a mi aquesta era la primera Festa Major en tant que nou Regidor del Districte VI i haig de confessar que ha estat una experiència molt positiva i molt enriquidora, especialment pel que fa al tracte de proximitat que he tingut des de la Regidoria amb el teixit associatiu que ha participat en les festes i amb l’associació de veïns i la Comissió de Festes.

Haig de dir que les festes s’han desenvolupat amb total normalitat com ja és habitual amb un bon equilibri entre l’ambient festiu, les diverses expressions culturals manifestes al llarg de tota la setmana i òbviament, amb la part més política, de presència dels diferents partits polítics que han volgut participar amb la clàssica “caseta”. El PSC com sempre també ha participat, us deixo una imatge d'un moment molt especial, una trobada que vam tenir les diferents executivas d'agrupació del partit amb el nostre Primser Secretari i Alcalde de la Ciutat, Celestino Corbacho que tot i els seus compromisos ha estat molt present al llarg de tota la festa. Així mateix, permeteu-me aprofitar aquest petit incís per donar les gràcies als companys i companyes de l'Agrupació Sud que han fet possible el bon desenvolupament de la caseta i de les tasques organitzatives d'aquest any.

D’altra banda, dir que la programació d’activitats ha estat molt encertada, donat que ha contemplat actes i activitats per totes les edats, grans, joves i infants han trobat el seu espai per gaudir de les festes, en l’amplia oferta d’activitats que enguany s’han posat a l’abast de la gent del barri. No obstant. i com us deia al principi, hem pres nota d’aquests aspectes que es poden millorar per l’any vinent.

I entrant en altres temes, com sabeu tot just quan finalitzen les Festes de Bellvitge els socialistes organitzem la Festa de la Rosa a la Pineda de Gavà en un acte festiu, però en el que també hi ha lloc per la reivindicació política a través de l’acte polític en el que participen els nostres principals dirigents del partit tant de Catalunya com d’Espanya.

El passat diumenge a la Festa de la Rosa un any més vam tenir la oportunitat d’escoltar al nostre Primer Secretari del Partit i President de la Generalitat Josep Montilla i al President del Govern Espanyol José Luis Rodríguez Zapatero.


Un dels temes més destacables d’aquest acte polític ha estat per a mi el compromís “explicit” que el President Zapatero va realitzar reafirmant el suport a Catalunya pel que fa a les inversions i al propi desenvolupament del nou Estatut. Zapatero també va avança millores en la política d’habitatge pels més joves especialment en el tema del lloguer, per tal de pal·liar la situació actual.



La companya Carme Chacón que també va participar en l’acte polític, es va mostrar confiada i amb un compromís també molt ferm en pensar noves fórmules per tal de solucionar els problemes d’habitatge que ara per ara tenim al nostre país. Crec sincerament que el Govern de l’Estat està estudiant diferents iniciatives per tal que els joves puguin emancipar-se amb normalitat.

D’altra banda, el Primer Secretari del PSC i President de la Generalitat, Josep Montilla també va estar molt contundent en la defensa del desplegament de l’Estatut i en el desenvolupament del projecte de país que s’ha de dur a terme en aquesta legislatura, tant en termes de millorar les infraestructures a nivell territorial, com en termes d’innovació i especialment en l’ampliació de polítiques socials. Montilla va aprofitar per realitzar una crida als partits polítics de la oposició que més enllà de fer la seva tasca al Parlament de Catalunya, darrerament estant tenint una actitud deslleial als grans temes de país i haurien de ser molt més responsables en aquests moments tant importants pel futur de Catalunya.

Salut
1 Comments:
Anonymous Anónimo said...
José Mª estoy de acuerdo contigo en que estas fiestas de Bellvitge han estado muy bien en general.La caseta del PSC también ha estado muy bien representada por los compañeros y compañeras del partido en su conjunto,y por los jóvenes de la JSL'H.

El año que viene más.
Un saludo
María