Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
martes, mayo 22, 2007
A la recta final de la Campnya
Quan queden pocs dies per arribar a la gran cita electoral del 27 de maig, crec que la campnya està anant força bé.

Us deixo algunes imatges dels actes d'aquests dies.










I és que tenim un candidat que està molt present al carrer, Celestino Corbacho és un polític de proximitat, està al costat dels ciutadans i ho està demostrant en aquesta campanya com en d'altres moments de la seva governança a l'Ajuntament de L'Hospitalet. La gent el para pel carrer i li fa preguntes, el saluden, li demanen més recursos pels barris, li expliquen moltes coses, es nota que els ciutadans li tenen confiança, que els hi és proper, fins i tot es volen fer fotos amb ell i amb la seva dona, la Carme que sempre l'acompanya.

En quant als darrers actes també tinc molt bona impressió, han estat bé pels continguts tant com per la participació de la gent. Amb l'acte d'Esports el dilluns 14 de maig vam gairabé estrenar el Poliesportiu del Centre, un magnífic equipament que ha guanyat aquesta ciutat gràcies als compromisos fets realitats. L'acte que vam organitzar amb les Entitats del món de la Cultura Popular i Tradicional el dimecres 16 de maig, també es va poder sentir la proximitat de la gent i del candidat vers les seves demandes que no en són poques.... Aprofito per dir que el company Pere Según està fent una bona feina en aquest àmbit sectorial des de la seva responsabilitat com a Secretari d'Organització de la Sectorial del Col·lectiu Crisol a la nacional del PSC. Encara queda molta feina per fer, pèro es nota que la gent té posada la seva confiança en nosaltres, n'espera encara més, molt més pel futur de la ciutat.

A l'acte de divendres 18 de maig amb els professionals del món de la Justícia Corbacho va estar especialment concís, va demostrar un cop més el gran coneixement que té de la ciutat i de les seves necessitats i crec que va sintonitzar amb els professionals del sector, a més, altres companys del partit com la Lidia Santos, Secretària d'Immigració i Justícia del PSC i l'Albert Batlle, Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil de la Generalitat de Catalunya van estar-hi presents a l'acte, recolzant al nostre candidat i a la companya Mercè Perea, candidata de la meva agrupació, la Sud que està fent una tasca excelent a la Sectorial de Justícia de la Nacional del PSC.

També vaig estar a l'acte dels joves, amb la Gloria Herance, i companys de les Joventuts com el Rubén Cabañas, l'Ariadna Muñoz, el Carlos Serrano, la Laia Martínez o el Jonatan. Va estar molt bé, els nostres joves ho tenen clar i estant fent una bona tasca. El candidat està molt compromés amb les polítiques de joventut i amb les necessitats dels joves en l'habitatge, en els temes culturals i d'oci o en matèria d'educació. Ahir vam tenim l'acte amb la Gent Gran, i el divendres 25 de maig tindrem una trobada amb els interventors/es i apoderats/des del partit, serà un acte intern molt important, la nostra gent està molt implicada a la campanya, estic convençut que anirà molt bé.

D'altra banda dir que hi ha una altra feina que és molt important i que tot i que no es veu massa també està donant els seus fruits, em refereixo a la campanya del Pom a Pom, els companys i companyes del partit de totes les agrupacions locals estem col·laborant en aquesta campanya, per tal de deixar informació sobre els nostres porjectes de futur als ciutadans dels diferents barris. Hem estat a Bellvitge, a Santa Eulalia, Can Serrra, al Centre, Santa Feliu, Collblanc i continuarem amb la resta en el que ens queda de campanya. També hem anat d'enganxada de cartells i hem tingut presència amb taules d'informació al carrer. Al cap i a la fi el que compte és estar al costat de la gent, explicar els nostres projectes, escoltar als ciutadans i ciutadanes que s'apropen i ens comenten coses, ens fan suggeriments, ens preguntes sobre qüestions molt diverses, això és proximitat i no el que suposadament fan altres.

En fi, crec que els socialistes de L'Hospitalet hem fet i estem fent una bona campanya, ara només resta que la ciutadania es pronunciï el dia 27 de maig a les urnes.

Salut.

Etiquetas:

7 Comments:
Anonymous Anónimo said...
Josep Maria,

Sens dubte, tots els "nostres candidats" estàn fent una tasca excel.lent,i el nostre alcalde està que es surt treballant de manera immillorable.
Tots esperem que el treball de campanya tingui els resultats esperats i que el Pere pugui entrar com regidor, s'ho mereix per la seva tasca professional i també com bon company que és. Mompel, en la bona feina de la sud i de la seva implicació en aquesta campanya i en el nostre compromís de futur tu ets un element fonamental amb el teu lideratge, humiltat i humanitat. Gracies company !!! Molta força pel futur!!!

Silvia E.

Anonymous Anónimo said...
Jose Maria,

Todos y todas hemos trabajado y contribuido en estas elecciones poniendo el corazón y nuestro tiempo en el proyecto de continuar trabajando por la ciudad de l'Hospitalet, la labor de nuestro alcalde es ejemplificante y de aplaudir, y porque no decirlo está que se sale.
En cuanto a nuestra Agrupación hemos de felicitar a nuestros candidatos muy especialmente,a Pere,Mercè, M. Carmen, a ti, por el trabajo hecho, esperamos que Pere pueda ser nuestro regidor 17 en el ayuntamiento porque se lo merece como compañero y como persona. También, debo mencionar a Maria una persona fantástica por su trabajo y dedicación.
A ti, decirte que cuentes con nosotros para continuar trabajando a partir de las elecciones, tu como nuestro primer secretario eres una pieza clave en nuestro proyecto. Gracias compañero y mucha suerte en el trabajo futuro!!!!

Silvia

Anonymous Anónimo said...
Eres un "campeón", las y los de la Sur nos sentimos plenamente confiados de que no sólo hemos hecho una buena campaña, sino que hemos acertado en los/as candidatos/as.

Eres un buen líder, un excelente dirigente y ahora serás un buen gestor estoy convencida de ello.

A ganar!!!

María

Anonymous Anónimo said...
Em dic Erik he vist el teu bloc i t'he seguit amb interés, ara tinc clar que si al PSC hi ha gent com tu, val la pena anar a votar el diumenge, la ciutat guanyarà.

Sort!

Anonymous Anónimo said...
Hola, sóc el Joan, m'ha agrada't com heu abordat la campanya i encara que resten moltes coses a fer, us votaré, Corbacho ho ha fet molt bé i es veu que compta amb gent bona com tu mateix.

Ánim!

Anonymous Anónimo said...
Se nota que quieres a tu ciudad y que eres un gran socialista, espero que los resultados de estas elecciones os vayan bien, yo ya me he decidido y os votaré,y seguro que mi mujer y mis hermanos también.
Un saludo

Carlos

Anonymous Anónimo said...
Creo que la ilusión está impregnando esta campaña. Tanto por el candidato Celestino Corbacho como por todos los compañeros que estamos en la lista y, lo que es más importante,por todos los que estais a nuestro lado. Se ha demostrado que esta ilusión conjunta, de todos, nos va a llevar a todos a conseguir aumentar las mejoras que nuestra Ciudad necesita. Felicidades a todos y a ganar.

Un abrazo.
Mercè