Monpel Primer Secretari PSC Hospitalet Sud
José Mª Garciía Mompel, Primer Secretari de l'Agrupació Sud del PSC de L'Hospitalet
domingo, mayo 04, 2008
El nou Govern de Zapatero té un gran reso mediàtic
El nomenament del nou govern per part del President Zapatero ha provocat una gran reacció dels sectors més conservadors, incapaços d'assumir amb naturalitat la important presència de dones i la designació de Carme Chacón com a Ministra de Defensa.

La incorporació d'un gran nombre de dones al govern espanyol ha despertat un gran interès en la premsa internacional -generalment favorables- i també l'inevitable comentari masclista de molts polítics que es resisteixen encara als segle XXI a assumir aquests canvis com ara el que ha portagonitzat l'emblemàtic Berlusconi.


El Govern de Zapatero ja va iniciar un paquet de reformes socials molt imporntnts i que sens dubte algunes de les quals tindran continuitat durant aquesta legislatura i d'altres com ja es preveu prendran un nou protagonismes. Indenpendentment d'aquests fets, el que si està quedant clar és que aquest govern aposta per la igaltat home-dones i està creant els mecanismes que així ho faran possible, com el nou Ministrei d'Igualtat i com la quantitat de mesures que la Llei d'Igualtat aportarà en aquest objetiu. Tots i totes els i les demòcrates ens hauríem de sentir plenaments satisfets per aquest viratge en l'orientació de polítiques per tal de situar-nos en el segle XXI.